Suomen kartta johon aseteltu eri liikuntalajien symboleja

Missio elämälleni: “Lapset ja nuoret liikkumaan yhdessä avoimen tiedon avulla” idean edistäminen

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte elämälle mission(tarkoitus) ja tuntuu siltä, että sen saavuttaminen on vielä mahdollista? Minulla on nyt sellainen tunne. Tästä tuli minun missioni.

Kirjoitin ideasta “Lapset ja nuoret liikkumaan yhdessä avoimen tiedon avulla” otsikolla Open Knowledge Finland ry:n blogiin. Kirjoituksessa ehdottamani ratkaisu tiivistettynä:

Perustetaan kansallinen nettipalvelu, jossa hallinnoidaan avoimena tapahtumatietona (avointa dataa) samasta asiasta kiinnostuneiden lasten ja nuorten tapahtumatietoja mitä, missä ja milloin. Nettipalveluun voi syöttää nuori tai opettaja nuoren puolesta tapahtumatiedon esim. Sääksjärven koulun kentällä klo 15:00 leikkimielistä jalkapalloa. Tapahtumasta kiinnostuneet saavat ilmoituksen esim. kännykkään käyttäjän määrittämien kriteerien perusteella (jalkapallo, 5km sijainnista, klo 14-20).

Ajankäyttöni osalta olen ajatellut käyttäväni tähän saman ajan kuin mitä kuluisi lasten tai nuorten jalkapalloilijoiden valmentamiseen. Arviolta noin 4h viikossa, joka pitää sisällään myös viestintää.

Alla listaus viestintäkanavista ja työkaluista

Olen itse tämän idean edistämisessä täysillä mukana, sillä minulla ei ole mitään hävittävää vaan ainoastaan voitettavaa. Samalla voittavat myös lapset ja nuoret.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *